Praktisch

Address

Kortrijk XPO - Hall 1, 2 & XXL
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk, België

Get directions

How to get here

Met de trein

Het treinstation van Kortrijk ligt op 2,5km van Kortrijk Xpo. Raadpleeg de NMBS website voor de uurregeling en prijzen. Er is een goede busverbinding tussen het station en de expo. Elke 15 minuten is er een bus die je naar Kortrijk Xpo brengt. De busrit duurt ongeveer 10 minuten.

Met de bus

Buslijn 1, 12 en de belbus 99 stoppen aan 'Kinepolis - Xpo' dat vlak naast Kortrijk Xpo ligt.
Buslijn
13, 15 en 16 stoppen aan de halte ‘Halve Jan’, ook vlak naast Kortrijk Xpo.

Met de fiets

De meest klimaat vriendelijke manier om naar Kortrijk Xpo te komen is met de fiets. Dit sportieve alternatief is perfect mogelijk door gebruik te maken van de prachtige fietsroutes 30, 31 en 37 die je tot vlak bij Kortrijk Xpo brengen.

Met de auto

Onze prinses raadt aan om Waze te gebruiken voor de makkelijkste route naar de expo. Kortrijk Xpo ligt net naast afrit 2 van de E17.

Staying

Van plan om er een weekendje Kortrijk van te maken?

IBIS Styles Hotel Kortrijk XPO geeft je 5% korting als je op voorhand boekt met de code 1UP20! Het hotel biedt gratis parking aan en het ligt op 2 minuten wandelafstand van 1UP. Neem contact op met het hotel via email of telefoon (+3256/200.687).

Reserveer je kamer

Address

President Kennedypark 1
8500 Kortrijk
Full Hall

Buy your tickets now!

Buy your tickets now!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info